Blogia
Un món sense TIC

Què pensa un informàtic sobre la tecnologia?

     Crec que la tecnologia ha ajudat amb el desenvolupament de la societat, hi han moltes coses que no serien possibles sense ella perquè requeririen un gran esforç humà, molt descontrol i errades humanes.

     El problema que te la tecnologia es segons l’us que li donem.

     A vegades tantes comoditats a l’hora de fer les coses pot influir negativament, perquè es produeixen vicis i excessos de confiança en ella; quan la tecnologia falta ens veiem ’’inútils’’. Un exemple d’açò es un empresari; si li lleven el telèfon no pot complir amb el seu treball i abans de que hi hagueren telèfons si que ho podien fer.

     Actualment els aparells més utilitzats al món son la televisió i el telèfon; de fet a Espanya hi han mes telèfons que persones.

     Crec que es un dels aparells tecnològics que mes s’utilitza perquè fa la vida mes fàcil, còmoda i hi han passatemps i diversió, i avui en dia com que a nosaltres ens agrada més la diversió que el treball per açò els utilitzem més.

     Un dels aparells que pot influir molt positivament o negativament és l’ordinador, però es una cosa o l’altra segons l’ús que li donem. Si l’utilitzem per fer treballs es molt bona influencia, però si l’utilitzem molt com a diversió més be una influència negativa perquè fomenta el aïllament i altres problemes.

     Els joves de l’actualitat utilitzen normalment l’ordinador per a diversió, jocs, xarxes socials i poques vegades per a funcions didàctiques.

     Antigament es deia que estar molt de temps a l’ordinador podia perjudicar la vista i per açò hi van posar filtres; però encara no s’ha demostrat que aixó es cert i el que si es segur es que a la llarga porta problemes de cervicals, esquena, lumbars...

     La tecnologia es bona sempre que s’utilitze per a be; la tecnologia fa possible molts avanços científics... però hi ha que tindre present que les necessitats bàsiques sempre estaran primer. La tecnologia fomenta la comunicació però disminueix el parlar de persona a persona. Es defineix com adaptació de l’enginy humà en base dels seus coneixements; al llarg del anys els humans han anat adquirint coneixements. La tecnologia s’utilitza per viure millor però mai deuríem dependre d’ella.

1 comentario

Laura y Maria Luisa -

Nos parece muy original, está muy bien.